Loading

Diensten

SEO NAME

Branding

Bouwen aan je merk

Brandblend heeft oog voor jouw merk. Samen bekijken we het huidige imago van de onderneming en brengen je in geen tijd naar het gewenste imago. Door een analyse van de doelgroep en een mix van de juiste kanalen zorgen we voor meer bekendheid van jouw merk.

SEO NAME

Webdesign

Bouwen aan je website

Een goede website of webshop, je kan er als bedrijf niet meer onderuit. Brandblend ontwikkelt een ontwerp op maat van jouw bedrijf. Een website die je zelf kan aanpassen of laat je het liever aan ons over? You name it! Bovendien zien al onze websites er goed uit op zowel desktops en tablets, als smartphones!

SEO NAME

Marketing

Bouwen aan je klantenbestand

Met de juiste digitale marketing-tools zorgen wij ervoor dat jouw klantenbestand de hoogte in gaat. Topresultaten in de zoekmachines, nieuwsbrieven, online campagnes, sociale media, we werken een formule op maat uit die werkt voor jouw bedrijf! Bovendien kunnen we ook digitaal adverteren voor jouw zaak!

SEO NAME

Sociale media

Bouwen aan je netwerk

Door je netwerk op de sociale media uit te breiden, bereik je mensen die je via andere kanalen niet bereikt. We bedenken een strategie voor jouw doelgroep en stemmen verschillende social media op mekaar af. Ben je geen kei in social media? Geen probleem, dan nemen wij het voor jou over!

En veel meer